Post by wyjawisatemp on Mar 6, 2022 17:53:44 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pooking - Bilardo Şehir IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu sınırsız kaynak ▞▞▞
▞▞▞ Pooking - Bilardo Şehir 2022 version ▞▞▞
Oyun güzel yeni yökledim level atladıkça bazılarından ıstaka veriyor
Güzel bir uygulama herkese tavsiye ederim zaman geçirmek için ve kafa dağıtmak oynamak
Oyun güzel ama REKLAMLAR SAYI DELİKLERİNİ KAPATIYOR göremiyor atamıyorsunuz. Böyle bir aptallık yapılamaz.
Bilardoyu çok seviyorum bana bilardo oynamayı öğretiyor
Art of Conquest: Dark Horizon როლური თამაშები lujd
Bu oyun çok sık donuyor ve benden her birkaç seviyeden sonra bir beğeni veya olumlu bir inceleme yapmamı istiyor. Her seferinde bir reklam olmadan seviyemi yeniden başlatmama izin vermek de iyi olurdu.
Bilardo oyunu güzel ama cansız daha güzel olurdu
Çok güzel bir oyun için çok teşekkür ederiz.
Güzel oyun ama oyuna dışarıda nasıl oynayabileceklerini öğret
Çok iyi grafikler ve kullanıcı arayüzü
harikaydı. Kötüleşiyor. Çok, çok fazla reklam. Her kare arasına bir tane, şimdi bu aptal 'açmak için tıkla' gerekir, her karenin başında bir gizemli kutu 'şey' ve yaptığınızda başka bir reklam eklediler. Şimdiye kadar birçok reklama. Hiçbirini kaldırma ve izleme zamanı.
Çok fazla reklam. Her zaman reklamlar. Oyun güzel ama reklam berbat. Kaldır 😖👎👎👎👎👎👎👎
Pooking - بیلیارد شهر ورزشی iwi
Hep aynı şekilde ilerliyoruz hareketinden sonra her oyundan bir rekkam usandırıyor Çözümünüzü yapmanız gerekir
Çok güzel bir oyun hedefinizi kaydedemiyorsunuz.
Bu 5 yıldız olurdu ama dile getirmem gereken iki konu var. 1. isteka topu çok sık ceplere giriyor, neredeyse her ikinci oyunda çok can sıkıcı. 2. top alma bonusu ile, hangi topun alınacağını seçebilseydiniz çok daha iyi olurdu çünkü bazen seçilen toplar şaşırtıcı (rastgele olduğunu tahmin ediyorum) Bunun dışında, bu oyundan gerçekten zevk alıyorum, harika iş 👍
Pooking - Бильярдный город Спортивные игры bka
oyun güzel ama grafikler iyi değil
Oyun harika yarar sağlamak için salık oyundan sonra kullanılan biçimler rahatsız edici zevkini bozuyor
Her 120 yeteneği bi reklam çıkıyo kesinlikle indirmeyin
çok fazla reklam
Oyun için sadece üç yıldız vereceğim. Ama oyunda çok fazla reklam olduğu için iki yıldız daha vermeyecekler. Oyun yapımcısı reklamları kaldırırsa 5 St🌟r veririm
Oyun zevkli beğenmedim
Oyun Çok Kolay Ve Reklamlar Tahriş Ediyor
Ben bu oyunu hiç sevmedim çünkü nedeniyle orada diyoki olarakda bir sorun oldu diyo ama aslında ben tablozaman farklı bir tablet yüklenmiş ama şimdi bu durumdaydım ama o tablette çekimmı yüksek ama bu oyunu oynamak bile size bakmam güzel olduğuna o tablette nasıldım da herkese tavsiye ederim Ben çok güzel bir oyun benim zaten benim o yüzden üç yıldız verdim tablette de açılsa ydı beş yıldız verirdim siz mı yani o gerçekten.Herkeze görüşüp bay bay size
Güzel ama basit iki kişilik olsa daha güzel olur
bölümünden var bu oyunun amacından dolayı, oyunlarından bile tiksindim tiksindim ki iğrenç bu oyunamaya gerek bile yok hem size iki vedinizki bu tatmak için yıldız vermem abi çok can sıkıcı abi yüklemeye deymez abicim
Gizlilik endişelerini artıran gereksiz izinler: basit bir bilardo oynamak için cihaz ve uygulama geçmişi, konum ve takvim erişimi? sanmıyorum. Oyunun ağa erişmesini engellemek için No Root Firewall kullandım ancak uygulamaların kullanıcılardan yararlanmaya çalışmasından hoşlanmıyorum. Hiç hoş değil. Uygulamanızda zaten reklamlarınız var, bu yeterli.
Çok fazla reklam!
65. seviyeden sonra kaldırılıyor... hiç meydan okuma yok... kendi başınıza oynuyorsunuz, rakip yok en azından bir robot... 1. seviyeden sonuna kadar aynısınız... sıkıcı! Aslında 65. seviyeye ulaştığımda neden sıkıcı? çünkü daha yüksek seviyelerde daha fazla ve heyecan verici yeni şeyler olduğunu bilmek beni her zaman heyecanlandırıyor... ta ki 65. seviyeye ulaşana kadar.. bu yüzden kaldırdım! Güle güle!
Gerçekten 10 yapmak isterdim, ancak yeniden dene düğmesi 67. seviyeye kadar görünmüyor. Birkaç kez, bir çekimin ortasında reklamlar açıldı. Sanırım bu seviye 62 civarında başladı?🤬 Bu bana denediğim 2 keskin nişancı oyununu hatırlattı. Bir çekimin ortasında da reklamlar çıktı!!! Hepiniz o kadar açgözlü müsünüz?!?!, reklamları kontrol edemeyecek veya kontrol etmek istemiyor musunuz?!!!!?!?!🤬🤬🤬
Her yerde reklamlar.
Aslında harika bir oyun ve oynamayı seviyorum farklı kelimeler kullanacaktım ama tabletim izin vermiyor
Çıkan reklamlardan oyun oynayabilirsek ne mutlu.. Bence reklamsız daha güzel bilardo oyunları var. Asla bir daha yüklemem...
Oyun sırasında yapılan eklemeler aptalca....
Reklamda gördüğüm gibi değildi ama yine de bölümleri zorlukla oynamaktan keyif aldım, aldatıldığım için 3 yıldız veriyorum 😏😄
Güzel oyun ama çok reklam çıkıyor
Çok fazla reklam var.
Çok güzel bir oyunu beğeniyorum
Güzel bir oyun sürekliyici