Post by wyjawisatemp on Mar 6, 2022 17:32:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Letectvo 1945:letoun střílečky ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Letectvo 1945:letoun střílečky IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód zvýšení zdroje ▞▞▞
▞▞▞ Letectvo 1945:letoun střílečky 2022 version ▞▞▞
Nejlepsi by bylo poslat k soudu za podvod,peníze za zakoupeni si vezmu a potom to po case zmeni takze nemáte vůbec nic
Super fantastická hra, bez zpoždění, funguje i na zařízeních nižší třídy. Výborná hra. 👍
Když jsem začínal, bylo to dobré, ale když jsem byl na druhé úrovni, nemohl jsem se pohnout a pak to prostě spadlo, ale hra má opravdu dobrou grafiku
1945 Air Force: Airplane games Arkade fjm
U dalších kol bez investice nereálné splnění úkolů proto jen jedna
Povedená arkádovka. Příjemně zabaví v dlouhé chvíli.
Nejde hrat multiplir
dobrá hra se spoustou reklam a způsoby, jak utrácet peníze.
docela zábavná hra, jsem rád, že to není jedna z těch her, které vám každou vteřinu cpou reklamy do obličeje. také se zdá, že hru lze rozumně hrát bez utrácení peněz, což je vynikající
S bráchou to hrajeme 24/7 furt!! mEGA♥️♥️♥️♥️♥️ DOPORUČUJEME✨🖤✨
Co se teď stane s hrou. Když jsem to otevřel, objevila se mi chyba připojení k internetu 😡
1945 Air Force: Airplane games Arkada len
Frustrující, protože nemůžeme upgradovat letadlo a nemůžeme porazit další úroveň. Po shlédnutí 100s přidání stále žádná pomoc. Nucení platit. Nyní odinstalovávám, protože nemá smysl ho uchovávat bez upgradů
Hraji offline a jsem na úrovni 42. Pak jsem zkusil použít mobilní data jen k upgradu letadla na 4 hvězdičky. Je smutné, že se to vrátilo na misi úrovně 7 a také mince a hodnost/hvězda letadla se vrátily na 1 hvězdičku. Nyní "Odinstalace"! Vzpomněl jsem si, kdy jsem naposledy nainstaloval tuto hru a hrál (rok 2018), stále je to stejný problém! Ztrácejte čas!
Líbí se mi. Jen by byla lepší originální hudba a zvuky.
Hratelné pouze pokud platíte vysoké částky.
👎
Dobré po úrovni 90 je tak těžké vyčistit zbytek úrovně
Hru nelze hrát po nové aktualizaci z 21. ledna 2022. Stále zobrazuje upozornění na aktualizaci a není jiná možnost než "Přijmout". Prosím opravit. Zklamaný! Odinstalováno!
Dob Já na to seru
Davam pět hvězdiček proto že je tahle hra super
Zaplaceno za předplatné a připojení se nezdařilo. Rozhodně zklamaný zážitek po zaplacení. nedoporučuji.
1945 Air Force: Uçak Oyunları Arcade ldi
hodně dobrá hra
바이크 홉: BMX 라이더광이 되어라! 아케이드 pypo
Skvělá střílečka, velmi zábavná. dostat těžší.. jsem na úrovni 100. Nutí mě pracovat na mém pokroku.
Hra se mi líbí! Právě jsem to aktualizoval na novější verzi, teď mi to stále říká, abych aktualizoval, i když jsem to právě udělal, a nedovolí mi hrát.
Pořád stejný žádné překvapení
1945 Air Force: Airplane games Arkade fjm
Tato hra je dobrá, ale mohu ji restartovat, je plná drahokamů
Hra mě baví a jejich zákaznický servis je dobrý a reagující. Nedávno jsem zjistil, že hru mohu hrát i offline, což je úžasné!
Šlo to skvěle až do dnešní ranní aktualizace, ztratil jsem hodně pokroku, moduly, copiloty a peníze, žádný způsob, jak kontaktovat vývojáře přes aplikaci, zdá se, docela zklamaný
1945 letectvo! Celkově skvělá hra. Spousta funkcí a způsobů, jak zvýšit úroveň vybavení. Soutěživé a zábavné.
Dobrá hra, návyková a dokáže rozdrtit letadla bez placení, jen to chce čas
1945 Air Force: Uçak Oyunları Arcade ldi
Během několika měsíců došlo k více než 30 upgradům. Navzdory neustálému stavění a vylepšování letadel sledováním 1000 reklam a zdokonalováním mých dovedností... Jste plato, protože síla letadel se neustále snižuje. Neustálé chyby způsobují problémy. Dokonale jsme plánovali vítězství v divizi a byli jsme v nepřekonatelné pozici, pak jsme byli zbaveni každodenních pokusů na celé 2 dny. Ničí morálku týmu a poškozuje naše statistiky a výkon... není to radost. Určité zlepšení za poslední měsíc s novými hrami a cenami
Znovu Dnes 18. ledna jsem otevřel hru, abych zjistil, že bylo zabráno 500 drahokamů? Za co jsem si nic nekoupil!!! Vyměňte je jako drahokamy, které je těžké získat v nejlepším čase. Nikdy nemohu najít způsob, jak vás kontaktovat, používám váš e-mail, ale vždy se vrátí!!! Žádná taková adresa.