Post by wyjawisatemp on Mar 6, 2022 17:29:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cut the Rope 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мод багато всіх ▞▞▞
▞▞▞ Cut the Rope 2 2022 version ▞▞▞
Не те, щоб розважальний Sooooo 3 зірки зробили його більш приємним Тоді я ставлю йому 5-зірковий огляд
Перерізав мотузку ніколи не розчарував, цього разу також не зробив. Немає нарікань, все працює як треба, головоломки такі ж складні та чудові, як і інші ігри.
Гра чудова. Але занадто багато реклами
Гра хороша, але вона часто вилітає... Я намагався перевстановити її, але це не спрацювало, будь ласка, виправте цю помилку, інакше багато гравців назавжди залишать цю гру... Сподіваюся, ви вживете деяких дій щодо помилки.. . Дякую тобі
Тупо
Багато доповнень, але грати весело
Я просто люблю грати в ігри про перерізання мотузки. Оголошення з кожним рівнем дратує, але я думаю, що вони для цього, хе-хе.
Гра просто чудова але реклами забагато
дуже гарно, але будь ласка, необмежена енергія
Гра дуже цікава, але занадто багато дратівливої реклами, і їх намагаються переконати купити преміум...
Як грати та ку дурну гру
Забагато реклами..
Важкі рівні
гра дивовижна, і, можливо, краще для мобільних пристроїв, ніж для ноутбуків. Я більше люблю ноутбук, і я повинен сказати, що гра працює досить гладко, лише менше реклами, тому що після того, як мені подобається 1 річ, і дурна реклама спливає, і я не знаю, що з цим робити, але це це все, що я збираюся сказати.
Cut the Rope 2 Слагалице ahzh
Весело, але в ньому багато доповнень, і назва втомилася, що стає дуже дратує, я вважаю оригінал
Мені це дуже подобається, але занадто багато реклами так дратує..
Хороша гра, але у неї забагато реклами
Забагато реклами. Дуже роздратувався. Якщо ви хочете, щоб ми давали вам гроші на видалення реклами, яка так дратує, чому ви зробили цю гру безкоштовною. Мені подобається гра, я не проти періодичної реклами, але це було занадто, і я видалив гру.
Гра часто виходить з ладу, тому грати в неї неможливо.
Ця гра, ТАК КЛАСНО!! Мені подобається ця гра, деякі рівні складні, але якщо ви новачок, спробуйте якнайкраще!! Це одна з ігор, які мені дійсно подобаються, і вона настільки розслаблююча, так, це може бути трохи важко, АЛЕ ЦЕ ВАРТЕ ТОГО!! Будь ласка, спробуйте гру, це дуже круто та дивовижно.
дуже радий знати цю гру, дуже гарна вбивця часу.чудова гра і дуже захоплююча, мила анімація та милі персонажі, мені подобається історія, дуже весело грати. Оскільки я грав у цю гру, я почав радіти, коли повертаюся додому
це весело, але деякі рівні досить складні, а механіка вдень і вночі нудна
ок
Це чудова гра. Виправдав мої очікування, і це чудова гра, щоб скоротити час. Дякуємо творцям за цікаву гру!
Напишіть це 3 іграм хлопніть 3 рази і під подушкою буде айфон
Додавання в цій грі довгі, виснажливі та надмірні. Гра просто чудова.
Ця гра заслуговує на 5 зірок. Мені дуже подобається грати в це. Мені подобається звук, дизайн, фон. Хоча це іноді затримується, але ви можете грати в це офлайн. Я дуже рекомендую цю гру.Привіт, завантажте це. Я не жартую.
добре, але коли в Інтернеті багато додає
Ви можете після 4 рівня зробити нормальну паліцю. Я тоді постаалю хоть 100 зірок
Cut the Rope 2 פאזל efgv
Кожен раз, коли я граю в неї, вона постійно виходить з ладу
Гра пристойна, це дійсно весело, але поки що я намагався змусити мене оновити до преміум-класу, а також реклама дає їй не зовсім пристойні оцінки, тому в цілому гра весела, але я просто думаю, що це марна трата місця для завантаження, але це На мою думку, ця гра була набагато веселішою з меншою кількістю реклами, досить пристойна гра, але я б не продовжував її грати. скоротити час, який я б не рекомендував
Практично непридатний із шквалом реклами, яку потрібно дивитися після кожного раунду. дуже розчарований.
Було б краще, якби ми могли грати необмежений час, як попередня версія 😅
Мені подобається перша гра, і ця також мені сподобалася, але коли я досяг 42 рівня, у грі збої. Весь екран став жовтим, тому я нічого не бачу. Будь ласка, виправте цю помилку.
добре, щоб моргати розумом, але графіка в порядку
Cut the Rope 2 Слагалице ahzh
Зробіть зручний перехід між рівнями, щоб відразу при натисканні кнопки "слідуючий" натиснути на новий рівень, а не по безлічі нажатих. Прислухайтесь.
Cut the Rope 2 פאזל cphu
Перерізати мотузку 3 скасовано
ОЧЕНЬ ЦЕ ЛЮБЛЮ, але це настільки несправедливо, що воно відскакує в бік, коли має закотитися йому в рот 🙂
ВІН В МЕНЕ НЕ ЗАВАНТАЖУЄТЬСЯ!!
Не заважайте завантажувати цю гру. Він не завантажиться після початкового екрана, перш ніж впаде на вас.
Непогана гра, але забагато вимушеної реклами.
Легко, Помірно, Ідеально
Добре, але ми можемо грати без життів
Клас вона просто крутяк!😄😃
Реклама, яку не можна пропускати, це просто дуже дратує..., і знаєте що?, VIP дійсно дорогий, як пекло
Я спробував це отримав телепорт для мене Я намагався отримати більше фруктів, але цукерка впала в яму om nom frown Я ненавиджу це!!!! 😡
Smashers.io - Fun io games Arkādes spēles flee
Класга гра