Post by wyjawisatemp on Mar 6, 2022 17:23:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Sky Fighters 3D ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Sky Fighters 3D IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ csal hibapontokat ▞▞▞
▞▞▞ Sky Fighters 3D 2022 version ▞▞▞
jo
Jó móka volt a jó kezelőszervekkel és grafikával, valamint a többjátékos játékkal, de aztán kiesett a legjobb játékok listájáról a többjátékos mód eltávolítása és a rossz vezérlők miatt. #BRINGBACKMULTIPLAYER Tegye jóvá a vezérlőket is.
Nagyon Jó!!!
A vezérlés nem jó, de a grafix jó
a kezelőszervek nem is működnek megfelelően, nem is tudom levenni, kérem jelentse ezt
Azért adtam neki csillagot, mert nem tudsz leszállni, és a grafika borzalmas
Keresés: - Android játékok topikja - PROHARDVER! Hozzászólások
A legjobb játék, amivel valaha játszottam, de azért adtam neki négy csillagot, mert az állóképesség növelési ideje 5 perc. Ami nagyon hosszú. 2 vagy 3 percnek kell lennie.
Irányitás furcsa de azèrt jo játèk
Miért nemlehet a nyolcadik pályát továbbmenni?
4x4 orosz off-road 2 letöltés az Android. Töltse le ingyen ... Torrent Viy 3d-s film, ingyen jó minőségű. ... U. S. Navy Fighters 97 torrent Katalizátor.
Sky Fighters 3D Екшън hze
Sky fighter 3D egy nagyon érdekelt játék, mint ez az oldal, amely körülbelül egy hétig vagy jövő hétfőn nyújt
Sky Fighters 3D ایکشن kddy
Miután hosszú ideig nem játszottam az Androidon, csodálatosnak találtam ezt a játékot, és érdemes játszani.
My Restaurant Cooking Home Arkadne igre dtxa
Nehéz, de valószínűleg jó játék a cél nagyon nehéz, ne most hogyan pusztítsd el a ppl ellenségeket, tedd könnyebbé és jobbá kérlek 👏👏
A vezérlőket nehéz használni, és a küldetések unalmasak voltak, btw 69 karakter!
Ez zavarhatja, hogy letöltöm a játékot, de nem bírom, mert a gyorsító gomb rejtve van, mi a baj
10/6
Android
NAGYON KIRALY!
Ez a játék gyönyörű számomra, mert gyönyörű a grafikája, a hangzás jó, a harc a kedvencem, kérlek próbáld ki ezeket a játékokat, mert remélem, ez segít neked, ha elveszíted az utcákat a covidban
Azt hiszem, ez a játék valószínűleg jó lenne, ha kétkezes környezetben lenne, de tekintve, hogy balkezes játékosnak tervezték, ez eléggé használhatatlan egy jobbkezes játékos számára
Ez a játék jó, de ez a játék annyit tesz, hogy tetszeni fog neked
nagyszerű koncepció, de a kezelőszervek rendkívül korlátozóak. nem tud reálisan bankolni. még látótávolságon belül sem tud lőni célpontokra. de gyerekeknek kiváló
Sky Fighters 3D Екшън hze
Amit szeretek ebben a játékban, az az, hogy a játék érméivel és gyémántjaival addig pontozhatsz, amíg 5-10 évig minden géped és fegyvered rendelkezésre nem áll.
Nem teljes képernyő a 9. jegyzetnél
A Sky fighters egy igazán jó játék, könnyen használható és valósághű
Nagyon rossz vezérlés és grafika.
Nekem nagyon unalmas!
Jó játék és 1 gb ramban simán tud működni. Miközben ezt a játékot játszod, soha nem fogsz késéssel találkozni.
Annyira szórakoztató és emlékezetes, amikor megtámadja az ellenséget, valójában ez a legjobb játékom az összes közül.
a játék szinte fantasztikus, de kell lennie egy google Play bejelentkezési lehetőségnek a játék mentéséhez, befejezem a fél küldetésemet, majd véletlenül a játékot törölték, így minden erőfeszítésem nyugat felé fordult, így nem tetszett az ilyen játék
Imádom ezt a játékot, de van egy javaslatom, kérlek, tegyél még néhány repülőgépet ebbe a játékba? mint például az f 15 strike fighter, vagy az A 10 warthog vagy esetleg a hornet vadászgép/bombázó, mert már megvettem az összes repülőgépet ezen. játékot, és hozzáadhatna még néhány pályát, mert minden szint nagyon egyszerű, ezért tettem hozzá egy javaslatot, mert csak újra és újra játszom.
Kérem a fejlesztőt, minden epizódba vegyen bele főnököket, és tegye az utolsó bosst egy kicsit nehezebbé, mint az előzőt. És növeli az SU-57 megszerzésének esélyét is
A Sky Fighters 3D csodálatos, de azért adtam 4 csillagot 5 helyett, mert néha a hajók még az épületekben vagy a vadászgépekben sem sérültek meg.