Post by galdiceltudi on Feb 7, 2022 1:04:27 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stumble Guys: Multiplayer Royale IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює багатьох усіх ▞▞▞
▞▞▞ Stumble Guys: Multiplayer Royale 2022 version ▞▞▞
Гра класна, але можна в наступному оновленні вибирати карту самому, а не на випадковому. А так все добре, тому 4
Лучшие ігри
Гра дуже крута💓🥴🤕, но страшно виснет, це 1 мінус
Це не дуже гарна гра, не завантажуйте її, і вона дуже сильно відстає, і коли ви намагаєтеся йти вправо, вона йде вперед, а коли намагаєтеся піти вліво, вона йде вперед, якщо я міг би поставити їй нуль, я точно це зроблю
Класна вона
Грав в одну гру, і відразу з'явилася реклама, як, дійсно, це була хороша гра, але я навіть не грав ні хвилини і отримав рекламу.
Дуже хороша та весела гра для напушондерів, але вибір карти займає занадто багато часу, вона має бути швидшою
Загалом, гра дуже схожа на Fall Guys, і мені подобається в неї грати. Одна річ, яка має «недолік», це емоції. Коли ви хочете викликати емоцію на початку матчу, вона не з’являється до кінця матчу. Крім того, так тримати!
Чи не могли б ви, будь ласка, подовжити раунди, якби я сказав це раніше, а також додайте різні ігри, наприклад, як-от ту, де ви перебуваєте в кульці, і вам потрібно відштовхувати людей якомога сильніше.
Це дуже гарна гра. але в них так багато збоїв у джунглях, будь ласка, виправте це. І їх так багато збоїв у лаві Rush також, будь ласка, виправте це. І що ти зробив bansq, no checkpoint in jungle roll in1st roller?
Ви, хлопці, робите 1200 дорогоцінних каменів, це добре, ви знімаєте ліміт додавання, але 15 дорогоцінних каменів на день, і ми повинні зібрати 1200 це погано 🥺 більшість моїх друзів не отримують гроші від батьків, щоб витрачати їх на гру, і тепер вони кидають
Я люблю цю гру. Вона ніколи не стає нудною, коли ти граєш, і я не турбуюся про рекламу... Найкращий осінній обман!
Гра така хороша, але після раунду, який ви дали рекламі, це дуже дратує, і в цей час я закриваю гру. А потім я граю в іншу гру.
Ця гра дуже хороша, але у мене виникла проблема в грі удар ногою або удар, але ви можете видалити удар ногою або кулаком у третьому раунді, ви не можете видалити удар в 1 або 2 раунді, вилучіть лише в третьому раунді / ДЯКУЮ
Ставлю йому 1 зірку, щоб розробники могли це прочитати (хоча ця гра заслуговує щонайменше 4). Перш за все, XP не перевищує 20, і інша проблема полягає в тому, що коли я закінчую гру, він показує «не вдається підключитися до сервера» і не враховує зірок, які я виграв у минулому раунді😐.. Також, дорогоцінних каменів не вистачає, ми отримали лише 150 дорогоцінних каменів (без оплати) і 15 щодня, але цього замало, ви можете віддати дорогоцінні камені принаймні переможцям. Крім того, гравці, які купили передачу, дуже відстійні, і ми навіть нічого не можемо зробити
Багато реклами
це дуже круто, це точно так, як гра падіння, хлопці, але я думаю, що це те, до чого ви намагалися йти, і в будь-якому випадку це дуже хороша гра, але я ставлю 4 зірки, тому що кожен раз, коли я залишаю гру, вона дає рекламу, але я просто або хочу, щоб він розраховував на безкоштовні призи, або, на мій погляд, відключив рекламу.
Дивовижна гра трохи повільна на старих пристроях, а в іншому все добре. Ще одна річ, будь ласка, видаліть емоцію боксу, оскільки це робить гру несправедливою.
Гарна гра гарна та гарна, але це добре, я не можу повернути свій телефон у грі, але, можливо, компанія скаже, що це недобре, але ви дійсно помиляєтесь, тому що %75 airpod телефону не працює, ми можемо зробити гру добре
Не оновлювати. Мої діти втратили всю свою колекцію персонажів і дорогоцінних каменів, які вони зберегли.
Гра топ но тільки ввійдіть Мультиплекс з друзями і менше реклами
У мене виникла проблема, коли люди пролазять через мене і підносять мене високо. Його дивне. Я не можу виграти деякі ігри, тому що хтось на останній другій фазі через мене і виграє. Редагувати: мій пінг і підключення до Інтернету в порядку. Відповідь редагування: я вже пристойний у gmae. Я просто не знаю, чому практика має якесь відношення до збою. Але дякую за роботу над цією помилкою!
Ви можете виправити помилку, яку я знайшов? Я грав на карті льоду, і мене влучив сніжок, і я пробив землю! Я буду радий, якщо ви, хлопці, виправите це.
я ненавиджу цю гру. але я змушений грати з друзями. Я звик до цього до того, як ви додали карту джунглів. Я відстаю надзвичайно ngl.
Гра потребує дуже високого рівня оновлення, як-от 1. Якщо ви створюєте групу і граєте (виграєте/програєте) і повертаєтеся на головний екран, ви повинні створювати нову групу в кожній грі, у яку ви грали. 2. Система має бути сильнішою та система має бути стабільною Але гра дуже смішна....😄😄😄
Є так багато пінгу, будь ласка, 🥺 🙏🏻 зробіть ping стабільним, я задоволений, будь ласка, усуньте проблему, будь ласка, я не можу грати в гру. Я дам повну зірку, коли вона буде безкоштовною, і зробіть перехід на спотикання меншою ціною або додайте спеціальні емоції у безкоштовному проході
Привіт, Kitka Games, ваша гра Stumble Guys чудова, але є проблема, я активував stumble pass primium, але коли з’явився новий преміум-пропуск, він не активний, і в мене більше немає дорогоцінних каменів, я обіцяю, коли ви станете активними для всіх, тому Я поставлю вашій грі 5 зірок, ваша гра чудова.
Гра крута, і все, окрім гіроскопа, іноді дає збої, і це дійсно зіпсувало гру, а інша річ полягає в тому, що коли ви намагаєтеся пірнути, квасоля/людина деякий час не встає, інша річ - це морська пила платформи занадто високі, тому немає підстав для рівня, тому що всі змушені працювати разом.
Ну така собі гра можна полутьше улутьшить, щоб тобі давали геми, наприклад, 100 гемов давали бо ізначила 0 гемов
Гра плогиат на фол гайс і рекламу лучеб не робила ана мишает тупа гра кароч
Ті особливі емоції, за допомогою яких ви можете буквально ударити когось ногою або кулаком наступного рівня, є найгіршими!!! Просто платіть розробнику та вбивайте інших гравців, це погано!
Ця гра така чудова, і це також платить за перемогу, тому що емоція удару, емоція удару, емоція серця, але якщо це буде тільки так, то це добре👍😁😁😁 і я думаю, що Humble Stumble настільки важчий, що вам важче, до побачення🤟🤟🤟🤟 🤟🤟🤟
братан, ця гра має потенціал, але вона як біса глючна. лівий джойстик збоїться по всьому екрану, і коли ви думаєте, що йдете вперед, ви починаєте рухатися назад....
Для цієї гри потрібно так багато хорошої мережі, тому, якщо є якісь проблеми з мережею, грати в цю гру неможливо.
Це додаток, що отримує 5 зірок, але я ставлю йому 4, тому що він відстає для мого пристрою, коли я граю в цю гру, тому я прошу розробника виправити це
Дійсно хороша гра! але я граю на ОС Chrome і хотів би, щоб у неї була підтримка клавіатури, але це все одно дуже хороша гра! але, будь ласка, додайте підтримку клавіатури, будь ласка!
Це дійсно весело, але це дуже важко на ПК, тому що ви не можете використовувати wasd, щоб захопити його курсором
Я не задоволений тим, що ми дивимося 3 реклами, але отримуємо лише 15 дорогоцінних каменів. Ви погано розробляєте гру. Я хочу 50 дорогоцінних каменів для 3ads. У грі є збій. Я хочу незабаром отримати новий пропуск і безкоштовні емоції щита
Гра дуже хороша, але я вважаю, що розробники повинні працювати над елементами керування, вони відчувають себе нерівними під час гри, а в іншому все чудово. Сподіваюся, ви розглянете мою пропозицію і покращите її.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Azione nwl
хороша гра, але ми хочемо грати з нашими друзями
Брате, ця гра розчаровує, братику, коли я намагаюся пірнати, я зірваюсь з усього, брате, і зі мною щойно трапився цей збій. Я пірнув у медовий порив, і це привело мене до кінця, цю гру потрібно оновити, і ти ніколи не зможеш виграти, це так важко, чому б не одягнути подібних людей?
Pacific Warships: Naval PvP ایکشن bzc
Stumble Guys: Multiplayer Royale Laga mrq
Пародія на вол гайс, але це лутшая пвродія на телефоні, можливо розробникам, що створили цю гру та головне, що безкоштовно ставлю 5 звёзд. Будь ласка, не закидайте цю гру розробники, можливо зверніть увагу.
Топ але трошки лагає
Тому до всіх цих оновлень гра була такою гарною. Тепер це кросплатформний з ПК. Крім того, безкоштовні рекламні оголошення та реклами дорогоцінних каменів тепер не завантажуються, тому перегляд реклами займе 3 дні. Вони внесли багато змін, які, на мою думку, були не на краще. Це спотикаючись, хлопці, підробка додатка для телефонів падіння, дійте так.
Подобаються просто топ41к
Це добре, але чому ми повинні грати з кількома ботами, а ви виграєте в грі.
Досить хороша гра, але в мене лише дві перемоги. Це так важко, будь ласка, змініть це. Щоб не було так важко.
Ця гра чудова, і я б поставив їй 5 зірок, за винятком гри «Stumble soccer». Ця гра зроблена дуже погано, і забити майже неможливо.
Чудова осінь, хлопці, грають весело, але моя проблема полягає в неправдивій рекламі, на кшталт "Подивіться 5 оголошень для легендарного скіна!". Я зробив, і отримав загальну шкіру, так добре попрацював. Я не знаю, наскільки безнадійними повинні бути творці, щоб обманювати дітей, щоб вони так багато дивилися рекламу, але сидіть самі. Весела гра, а звукова система — це нісенітниця.
Хороша гра, мені дуже подобається, але я не швидко показую рекламу, тому що реклама з’являється дуже швидко, будь ласка, вирішіть цю проблему, тому що у мене вдома є 3 мобільні, і гра встановлена, і ми граємо разом, але ніхто не отримує рекламу