Post by galdiceltudi on Feb 7, 2022 1:01:22 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ DIY Fashion Star - Design Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodu ģeneratoru kristāli ▞▞▞
▞▞▞ DIY Fashion Star - Design Game 2022 version ▞▞▞
Otrajā brīdī, kad atverat lietotni AD un, tiklīdz esat tik tālu spēlē, jums ir jāmaksā par pārējo, tā ir slikta spēle
Šī spēle ir patiešām jautra, taču tajā ir daudz papildinājumu, un jums vajadzētu būt iespējai to izgriezt tā, kā vēlaties. nevis tur, kur tu piegriez noteiktas drēbes noteiktā veidā. Bet šī spēle ir ļoti jautra 🤗
Man patīk šī spēle, bet es ienīstu, ka tā ir iekļauta lietotņu pirkumos. un nav iespējas tos atbloķēt. un neviens no apģērbiem īsti neiet kopā
jauka spēle un spēle bija laba, un spēle ir mazliet jautrāka un patīkamāka un jautrāka, patīkamāka un patīkamāka pirmajās spēlēs, bet šķiet, ka tas ir vienīgais veids, kā es varētu ātri atrast pareizo, lai spēlētu citas spēles, ko varu uzziniet to uz kādu laiku, bet es joprojām esmu tā cienītājs, ka pēc pāris mēnešiem būs vērts veltīt laiku un laiku, lai to izdarītu un redzētu, ko nākamās nedēļas var piedāvāt, manuprāt, tāpēc es zināt, ko teikt, un es domāju, ka tas būtu jādara nākotnei un tad
tā ir jauka spēle, bet iemesls, kāpēc es spēlei piešķīru 2 zvaigznes, ir tas, ka, kad jūs mazliet spēlējat, ekrāns kļūst tukšs!
patiešām laba grafika dažreiz ir nepieciešams nedaudz laika, lai pilnībā ielādētu; Citādi man patīk viss pārējais. Mīnus to, ka ir PĀRĀK DAUDZ PIEVIENOJUMU!!!!!
Šajā spēlē daudz drēbju nevarēja atvērt. Ja būtu reklāmas, mēs būtu varējuši izmantot vismaz dažas drēbes spēlē. Tāpēc man par šo spēli ir trīs zvaigznes.lūdzu, atbildiet uz jebkuru šīs problēmas risinājumu. Jo man ļoti patika šī spēle.
Es dodu 3, jo preces un darāmās lietas nebija pieejamas, jums ir jāiztērē nauda, problēma šeit, manā atrašanās vietā, nav pieejama naudas nosūtīšanai, ceru, ka ievietojat sludinājumus tikai, lai izmantotu šos produktus, vai varat to piešķirt? Ja jūs varat to salabot, iespējams, viss apmierinās, piešķirot 5 zvaigznes, šī ir tikai problēma...😉
Izslēdziet savu enternet savienojumu👍, lai papildinājumi netiktu parādīti tā, kā šī spēle ir pelnījusi 1000 miljonus zvaigžņu 👉👈👈👈
Šī spēle ir ļoti labi izveidota spēle, un ir tik jautri radīt drēbes un ievietot tās viltotajā vietnē, taču tā atbrīvojas no jūsu drēbēm, kuras jūs darījāt lēnām, un tās tiek pievienotas tieši sākumā un dažas reizes pēc apģērba izgatavošanas, bet ir lieliska spēle
Tā ir patiešām laba spēle! Es tikai vēlētos, lai jūs pievienotu, ka varat izveidot savas pielāgotas krāsas vai kleitu, kreklu un bikses. UN KURŠ MANI TURPINĀJĀ PUTĀT, KAD ES ATVERU SPĒLI? Vai tas ir robots vai persona?
Ceļš uz daudzām reklāmām! Ja nebūtu reklāmu, tas būtu daudz jautrāk. Starp citu, pirmo reizi atverot lietotni, tā jautās, cik vecs jūs esat. Nospiediet izlaist!
Esmu spēlējis tikai dažas minūtes, un man šķiet, ka esmu pavadījis vairāk laika reklāmām nekā spēlē. Es turpināšu to izmēģināt, taču kļūst nedaudz nomākta, ka lielākā daļa šīs spēles ir bloķēta un reklāmas tiek rādītas nepārtraukti.
tas ir labi, bet jūs nevarat iztaisīt matus, kas ir tik kaitinoši, un citās spēlēs jūs varat arī ir pārāk daudz reklāmu, ir tik daudz lietu, ko nevarat izdarīt.
Es saņēmu augstāko rangu, pārspējot visas pārējās pakāpes, un man nebija nekādu atlīdzību vai ieguvumu. Fani man prasīja aizslēgtas lietas, kuras nevarēju dabūt bez pilnas pakas, tāpēc tās nebija iespējams izdarīt. Patiesībā tas mani tik ļoti satrauca, ka bija tik daudz vienumu, kas tika bloķēti, tāpēc fanu pieprasījumiem nebija pilns kredīts. Man patīk, ka tev ir sasniegumi, un nav tikai viena spēle ar vieniem vārtiem. Man patīk unikālā iezīme, ko atzīmē atzīmes Patīk un skatījumi un pat pielāgoti komentāri.
DIY Fashion Star Rollenspiele uvyv
Šī spēle bija šausmīga, man neizdevās nospēlēt ilgāk par dažām minūtēm. Ir pārāk daudz papildinājumu, jūs nevarat darīt gandrīz neko, nemaksājot par dalību, kas ir muļķīgi, un tas ir tik apgrūtinoši
Man patīk izmantot 3D animācijas modeļus, bet jums tehniski ir jāmaksā par visu, un tas pārāk atkārtojas?
vienā no darbiem tas prasa man izgatavot lietu, bet ar aizslēgtu priekšmetu. tas jums ir jāpērk par reālu naudu. Es nevaru iegūt vairāk darbu, kamēr tas nav pabeigts, bet es nevēlos tērēt savu naudu spēlei. ja es gribētu to darīt, es būtu nopircis citu un labāku spēli.
Kaut es būtu varējis to izbaudīt. Mākslas stils bija satriecošs, mūzika man radīja vēlmi sasist ekrānu, un piespiedu reklāmas bija saniknošas. Es tikai gribēju uztaisīt foršas drēbes, vecīt.
Tāpat kā ok ok spēle drīz kļuva garlaicīga bez kleitām viena gabala labas aizslēgtas tikai sagriezu konkrētās un pievienoju bildes man palika ļoti garlaicīgi pēc visu kleitu ģērbšanas pasūtījumi bija arī aizslēgtajām pārsvarā
Šī spēle nelīdzinās ievietotajiem attēliem .. tērpi ir ierobežoti ... tā vienkārši nav labākā
DIY Fashion Star - Design Game RPG vxr
Es nevaru Ticēt šai lietotnei! Visas jautrās lietas, piemēram, mati, kleitas un citi aksesuāri, ir bloķēti! Un daudzas modes ir pārāk nepiemērotas. Ne visai ģimenei draudzīga spēle. Vienkārši stulbs kā citi. 😡
Bija nelielas problēmas ar jaunināšanu, taču viņu klientu apkalpošana bija lieliska un palīdzēja man to izdomāt! Manai meitai (gandrīz 7) šī spēle patīk, jo īpaši tāpēc, ka tā veido you tube tipa videoklipus un patīk.
Daudzas preces ir bloķētas ... Atkal tā sliktā, vecā izšķērdēšanas mānija ... Pērciet, pērc un pērc preces !!!! Nenotiek
Spēle ir laba, bet ir bloķētas maksimālās iespējas un pārāk daudz reklāmu... Vēl viena lieta, ko kā reklāmas plakātu tas nenoņem.. jums ir tieši jāaizver lietotne ar vidus pogu, kas patiesībā nav droša jūsu tālrunim ... Es lūdzu vadību, lai par to rūpējas....
Šī ir šausmīga lietotne. Man ir jāiegūst īpaša dalība vairāk nekā pusei no tās, es pavadīju vairāk laika, sēžot un gaidot, kamēr reklāmas tiks rādītas, un pat tad, ja es to nespēlēju, spēle pati atvērsies. Neiegūstiet šo lietotni.
Tā ir jauka spēle, bet tai vajadzētu būt vairāk iespēju, lai tā varētu būt fantastiska spēle. Tāpat tai vajadzētu būt vairāk apģērbu dizaina. Es domāju, ka ir frizūru iespēja, bet līdz spēles beigām es to nevaru iegūt.
Šī spēle ir tik forša un jauka, jo mēs varam iemācīties atkārtoti izmantot apģērbu un daudz ko citu, taču šī spēle nav labāka par stilīgu meiteni. Šajā spēlē mēs varam visu. Šajā spēlē daži patīk
DIY Fashion Star - Design Game RPG vxr
Tā ir viena no tām “Maksājiet mums, lai iegūtu šo” veida spēlēm, un tas ir nepatīkami, jo tā šķita ļoti forša, taču jums ir jāmaksā, lai notīrītu matus, nagus un utt. Tāpēc, ja vēlaties to iegādāties savam bērnam vai kaut kam citam, atcerieties, ka viņi liks jums iegādāties preces.
Cienījamais TabTale. Lūdzu, pievērsiet uzmanību. Man jāatzīst, ka šī ir ļoti laba spēle. Tā ir lieliska laika slepkava, atkarību izraisoša un ļoti iedvesmojoša. Taču tajā ir pārāk daudz reklāmu. Daudzās sadaļās mums ir jāiegādājas preces par īstu naudu. Vai jums nešķiet, ka tas ir par daudz šāda veida spēlēm. Tāpēc es lūdzu jūs tās noņemt un padarīt lietas bez maksas. maksā naudu, ko nopelnām spēlē.
Tā ir laba spēle! Bet problēma ir tā, ka jums ir jāiegādājas pārējās lietas. :/ un tajā var būt dažas reklāmas, bet es novērsu šo problēmu, izslēdzot internetu. Kopumā šie jautājumi ir laba spēle!
Tā ir jauka spēles ideja, kas man patīk, ka jūs varat ievietot fotoattēlus no savas galerijas kā dizainu, bet lielākā daļa lietu ir bloķētas. Es saprotu, ka spēļu kompānijām kaut kā ir jāpelna nauda, bet kleitas ir aizslēgtas, puse grima ir aizslēgta, mati ir aizslēgti, puse uzlīmes ir aizslēgtas utt. Man atkal patīk koncepcija, tur ir tikai daudz aizslēgtu preces.
Šī ir patiešām jautra spēle, man patika spēlēt šo, tas ir ļoti forši, man patīk, kā jūs varat izveidot tērpu, kas ir piemērots, un dažreiz jums ir jāievēro veidne, taču tas ir patiešām vienkārši, kad palaižat vārtus, nav daudz kad jūs mēģināt to atskaņot, reklāmas nav redzamas ik pēc 2 minūtēm
Reklāmu mēstules ar automātisku novirzīšanu, kas jāinstalē, kad mēģināt izdrukāt pusi no reklāmām. Nav īstas brīvības ar apģērba dizainu, kas pārsniedz dažas krāsas, un uzlīmējiet uzlīmes, kur vēlaties.
šī spēle ir ok, tajā ir tikai daudz reklāmu, un jums ir jāmaksā par visu, kas viņiem nepieciešams, lai to labotu.!!!!!!!
Pastāvīgas reklāmas ik pēc 10 sekundēm. Nespēlējams.
Zombie War Idle Defense Game Опуштене upa