Post by galdiceltudi on Feb 7, 2022 0:52:09 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Johnny Trigger - Sniper Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ مد primogems بیشتر ▞▞▞
▞▞▞ Johnny Trigger - Sniper Game 2022 version ▞▞▞
این بازی برای گذر زمان خوب است ... اما سطوح بعد از مدتی یکسان می شوند ... همه سطوح دوباره و دوباره تکرار می شوند ... چیز جدیدی وجود ندارد ... لطفاً چیزهای جدیدی در سطوح بیاورید
من برای نسخه "بدون تبلیغات" پول پرداخت کردم اما این فقط میزان تبلیغاتی را که برای پیشرفت سلاح های خود باید تماشا کنید تا حدود 20٪ کاهش می دهد. "بدون تبلیغات" فقط شبیه یک کلاهبرداری بود.
بازی خیلی عالی هست هتما دانلود کنید
این یک بازی عالی خواهد بود، اما تبلیغات به معنای واقعی کلمه بیشتر از بازی است. من از تبلیغات مهم نیستم، می دانم کارها چگونه کار می کند.. اما این حرص است. توسعهدهنده در دراز مدت با کاهش تعداد و اندازه تبلیغات پول بیشتری به دست میآورد تا بازی قابل بازیتر و لذتبخشتر باشد+ بازیکنان بیشتری را جذب کند.
تبلیغات، اگر میخواهید با همان تبلیغات بازیهایی که بازی نمیکنید، کنترلها و هر چیز دیگری در مورد بازی که من از آن لذت میبرم مقابله کنید.
عالییییییییییی👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👍🏻👍🏻👍🏻
اگر تا به حال بازی ای وجود داشته باشد که در حالت هواپیما بازی شود، این بازی است. مدت زمان تبلیغات بیشتر از سطوح است و بعد از هر سطح یک تبلیغ است. در حالت هواپیما سرگرم کننده است اما خیلی سریع تکرار می شود.
احساس می کنم در تبلیغات گروگان گرفته ام! من زمان بیشتری را صرف تبلیغات می کنم و سپس بازی را انجام می دهم. نه نمیخواهم برای تبلیغات پولی بپردازم.
تکراری تقریباً به محض شروع درست مثل نسخه اصلی. آنها تنها چیزی که به این مورد کمک می کند این است که گاهی اوقات افراد بد یک نقطه امن برای فرار دارند و شما باید قبل از رسیدن به آنجا به آنها شلیک کنید.
نیاک😎😎
من الان دادادادارف
تیراندازی بسیار آسان شده است زیرا من در سطح 300 هستم. اگر بتوانید سطوح را سخت تر کنید، ممنون می شوم. متشکرم.
من عاشق این بازی هستم، تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن تبلیغات را حذف کنید زیرا هر بار که ماموریت را کامل می کنم ظاهر می شوند.
این را بسیار دوست دارم. من آن را زیاد بازی خواهم کرد، تبلیغات زیادی ندارد، بسیار سرگرم کننده است. من از recumendit جلوگیری می کنم.
رتدغذفهتذتردهعذتعاذخدغرپان؟ز
آنها اخیراً تغییراتی مانند RPG، ماشین ها، تک تیراندازها و هلیکوپترها ایجاد کرده اند که عالی هستند، اما گیم پلی بازی هنوز خیلی آسان است! سخت تر کن! بچه های تک تیرانداز بیشتری اضافه کنید! دو پسر در یک کیف داشته باشید! دشمنان بیشتری را در نزدیکی گروگان ها بسازید که در واقع آنها را بکشند.
بازی خیلی خوبه با این که جلوههای ساده داره اما حرکات واقعی هست سه گرم کننده هست .
خوب
آیا شما تبلیغات تماشا می کنید و هیچ راهی برای بازگشت به بازی پس از پایان بازی بدون ترک بازی ندارید.
فیلمبرداری از شخصیت های شبه انسان کوچک برای من سخت است. من همچنین دوست ندارم که ضربه به حساب بیاید، باید ضربه سر باشد.
از ظاهرش خوشم میاد. شلیک به سرهای بزرگ سرگرم کننده است. 2 مشکل... وقتی تیراندازی میکنید نمیتوانید کنترل کنید و منظره شلخته و کنترل آن سخت است، بنابراین هدفگیری سخت است.
این یک بازی سرگرمکننده است، اما هر تبلیغی با مشکل مواجه میشود، تمام موارد اضافی را متوقف میکند. نمی توان اسلحه خرید مگر اینکه پیشنهاد شود... من نمی دانم فکر می کنم شما بچه ها کار دارید.
خیلی خوب بو واقعٱخیلی دو سه دارم
🤩🤩🤩🤩
من نمی توانم پوسته های جدید را برای تک تیرانداز باز کنم، بنابراین شما باید تبلیغات بین باز کردن قفل پوسته ها را حذف کنید و در حین بازی فقط یکی از این گرافیک ها خوب است، در غیر این صورت ما از شر این بازی خلاص خواهیم شد. بازی کردن تبلیغات بسیار خسته کننده است همه جا ظاهر می شوند این مرد چه کاری است کسانی که این بازی را می سازند به بازیکنان فکر نمی کنند و این بازی را با اهداف احمقانه بسیار بدتر می کنند اگر این کار شروع شود من واقعاً می خواهم این بازی را حذف کنم 😩😩
سلام من دارم نصب میکنم امیدوارم که بازی خوبی باشه
Johnny Trigger - Sniper Game Ação cxa
کیرم تو سازندش
Plants vs. Zombies FREE Strategi dpxn
Johnny Trigger - Sniper Game Akční kpsv
بازی خوبی است، اما پس از تکمیل برخی از سطوح، من شاهد بازی غیرعادی scree مانند: - freez توجه: - ادامه توانایی بازی در سطوح بیشتر
5 ستاره خواهد داشت، اما تبلیغات خسته کننده هستند... برای این سبک بازی بسیار بیشتر از حد معمول! Ijs
یاکمبدامداد
یه ذزه که بازی کنید تکراری میشه
خیلی خیلی عالیه خیلی جالبه و وقت گیره...سرگرمی خوب گرافیک خوب عالیه 👍🏻👍🏻👍🏻
بازی عالی با چند دشمن در حال ناپدید شدن اما زمانی که سطوح شروع به تکرار کردند، بازی را متوقف کرد.
من قسمت اسنایپ شو خیلی دوست دارم
این بازی سرگرم کننده 2 است اما به زودی از 2 می رسد. توسعه دهنده تنها چند به روز رسانی داشت. سپس بازی وعده 2 به روز رسانی سلاح های جدید. چند ماه است که به روز نشده است. این باعث میشود شبیه یک احمق به نظر برسی. چقدر ناامید کننده خواهید بود.
در حال حذف! من فقط یک بازی را دوست دارم که بعد از اتمام تماشای اضافهها بین سطوح، مهم نیست که چگونه سعی میکنید به بازی برگردید، شما را به فروشگاه بازی میبرد. تنها راه بازگشت به بازی این است که از بازی خارج شوید و دوباره وارد بازی شوید! خسته کننده و اتلاف وقت. دیگر خبری از بازی Johnny Trigger برای من نیست!!!!!!
10 ثانیه بازی بین 2 دقیقه تبلیغات. مسخره - مضحک. توسعه دهندگان این پایان نامه فقط برای دریافت پول اضافه هستند. Bummer می تواند سرگرم کننده باشد اما به عنوان یک بازی بی فایده است. اصلا 3 دلار نمی ارزه
Johnny Trigger - Sniper Game Märulimängud eau
علی
من این بازی را خیلی خیلی دوست دارم. من می توانم نرمی شلیک را تغییر دهم
Johnny Trigger - Sniper Game پرتحرک vjex