Post by galdiceltudi on Feb 7, 2022 0:31:01 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Death Incoming! ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Death Incoming! IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде генератор новац ▞▞▞
▞▞▞ Death Incoming! 2022 version ▞▞▞
Има рекламе, али добру игру.
Download 111 Meni 3.0.3 APK | APKfun.com
Лепа, забавна игра, али О.М.Ф.Г. рекламе су мало претеране. Дефинитивно чини игру мање лежерном јер ће вам требати много више времена за стварно играње.
Дао бих 5 звездица, али много огласа има вааааииии... Сада сам деинсталирао јер 2 нема одговора програмера.
Забавна игра, али ТОЛИКО ОГЛАСА!. После сваког нивоа...оглас. желите да гледате ову рекламу за мултипликатор или нови костим? Не? Па, ипак ћемо пустити ову рекламу, па се позабавите тиме. Поправите обиље огласа и размислићу. Од сада бришем.
Игра није забавна. Игра константно ставља нагласак на убијање ваше мете одгонетањем слагалице, али слагалице практично нема, почетак нивоа вам говори коју смрт да дате својој жртви, а то ограничава начин на који играте када радите са 2 или 3 покретна предмета . Зашто не бисте покушали да дозволите играчима да буду креативни са сваким убиством. Дозволите им да то ураде на свој начин са више начина да то ураде уместо на само један начин.
Забавна мала игра. Огласи на сваком нивоу су веома досадни, било да је потребно мање времена за затварање и поновно покретање игре него за гледање огласа. И пре него што потрошите новац, само 86 нивоа. 87 почиње испочетка.
За све оне који су против реклама. Постоји много начина. Можемо да искључимо податке или укључимо режим рада у авиону. Или само притисните дугме за почетак и одатле поново отворите игру. Оглас ће такође нестати и можемо да наставимо одакле смо напустили игру ако је не избришемо из недавних ставки. То је тако једноставно. Шта замерити програмеру за ово када можемо да уклонимо огласе или их не добијемо укључивањем режима рада у авиону или искључивањем података.
Требало је само неколико сати да се прође кроз све нивое, рекламе су досадне. Деинсталирам на нивоу 137 јер сада понављам све претходне нивое и то је досадно.
Игра је заиста забавна. Али зашто је мој рејтинг тако низак? Мислим да сте то већ погодили. ОГЛАСИ! Има толико огласа ако нема толико огласа или можда уопште нема огласа, ова игра би била много забавнија него што већ јесте, то је као да гледате видео да бисте добили тај, погледајте видео да бисте добили ово! И морате да гледате видео после сваког нивоа и игра није вредна ни реклама, тако да другим речима не играјте ову игру!
Дао бих овој игри више звездица, али има јако пуно додатака. Свиђа ми се како се игра и како тестира ваш ум, али дођите. Сваки ниво који завршите приморан је да гледате додатак, шта да добијете више новчића, морате да гледате додатак, желите да откључате шкриње, нове предмете итд...ГЛЕДАЈТЕ ОГЛАСУ. Даје вам опцију да не гледате како неки додатак купује свој стварни новац који морате да платите док је игра бесплатна... ово је лудост.
Death Incoming! სათავგადასავლო vgf
Пет огласа (не може се прескочити) за мање од једног минута преузимања. Цоол концепт игре, али сам је обрисао, немам стрпљења да седим кроз огласе.
Није лоша игра, прилично забавна. Али ПРЕвише огласа. Огласа између нивоа, у средини нивоа, једноставно превише.
Добра игра
Eventide 3: Legacy of Legends Kalandjátékok pus
То је одлична игра, али за многе рекламе. Такође је толико заостала да се игра понекад руши. Чак је и већина нивоа иста.
A Time to Harvest | Ward, Dayton; Dilmore, Kevin | download
Игра је у најбољем случају осредња и прожета је рекламама. Као да је створен не да би имао дубину, већ да би продао што више реклама јер изгледа примамљиво док не схватите да играте један ниво (око 10 секунди) и гледате рекламу од 15 секунди. Затим други ниво, а затим још један оглас од 15 секунди. Не бих препоручио осим ако не желите симулатор огласа са повременом мини игрицом.
Death Incoming! სათავგადასავლო vgf
ОВА ИГРА ЈЕ ТАКО НЕВЕРОВАТНА И ЗАБАВНА! Буквално ми се свиђа и можете да добијете новчиће и завртите точак за нешто посебно, свако би требало да игра ову забавну игру!♡
Много реклама. Играње је једноставно и једноставно. Проводите доста времена чекајући да се анимације и огласи заврше.
велики обожаватељ менија за отклањање грешака на почетку, никада нисам видео да игра има ово као опцију и супер је интригантно видети ствари попут реклама и сличног посла. нисам сигуран да ли је мени за отклањање грешака намеран, али ако га уклоните, требало би да имате барем опцију у подешавањима да га поново укључите.
То је забавна игра, али... има много реклама и након што дођете до нивоа 80+, понавља исте сценарије... и сада ми смета... не желите да играте исту ствар поново и поново, поготово зато што знаш како се то дешава... па га сада деинсталирам...
Уживам у идеји, али има много огласа. Један после сваког нивоа је превише
Игра је добра, али треба више избора за намештај за собу.
Превише додатака, било је додавања након сваког нивоа. Дао сам му само 2 звездице јер је идеја забавна
Превише огласа да бих уопште ушао у игру како бих одредио да ли бих платио бесплатно или не. Чини се да би било забавно, али са рекламама на екрану игре, између сваког нивоа И окретати точак за ставке, прилично сам брзо изгубио интересовање.
Не разумем зашто се сви жале на рекламе. Ако желите да користите огласе за бесплатне ствари, такође ћете добити проблем, као што је више огласа. Ако не желите огласе, искључите Ви-Фи
Превелика количина реклама! Разумем да програмери зарађују свој новац на овај начин, али ја сам провео најмање три пута више времена гледајући рекламе него стварно играјући игру. Зауставите га мало, молим вас!
ова игра је кул, али сваки ниво који прођете појавиће се оглас па вас молим да ставите мање огласа
Сјајна игрица се не препоручује деци млађој од 6 година
Волим застрашујуће филмове и ово додаје на врх.😀😃😀😃😃😃😄😄😄😄😁😁😁😁😁😆😅😅🤣🤣🤣🤣😅😊😉🙃🙂🙂😂😂😍🤩😘☺😚
Као и обично, мали елементи игре и огромна количина реклама. Апсолутно смешно када време огласа далеко надмашује време игре.
Уживам у томе.. али има ПУНО ОГЛАСА! Као за 1 игру, то је већ реклама. Као вау.
Мислим, није лоша игра? У реду је, све док нисте на било којој врсти интернета, јер су огласи свуда. Графика је у реду и ниједна реклама за ову игру не доводи у заблуду. То је као зрелија верзија ИОЛО-а, са мање манипулације светом, али више крви. Потребно је много батерије ако играте око 10 минута. Осим тога, у реду је.
Ок, то је расипник времена. Ништа посебно, пуно реклама. ВЕЛИКО разочаравајуће
Била је то забавна апликација, али мислим да треба да ублажите додатке... ПУНО. Не би требало да се осећам као да један минут играм игру, даје ми најмање два минута додавања, неке од њих је било заиста лако додати након што је сваки ниво постао иритирајући... Можда ако решите овај проблем, ја ћу га поново преузети .
Садржи крв, али крв из цртаних филмова и одлична је игра за испуштање паре и слагалица је 5 од 5
Забавна игра Свиђа ми се! Превише је реклама и заиста је досадно додавати сваки ниво
Волим детаље и оружје, ценим то
Обично... игра је забавна и лака и све то, али МОЖЕТЕ ЛИ ПОПРАВИТИ РЕКЛАМЕ? Репродуцира се насумично и постаје досадно, па можете ли то да поправите? Молим и хвала? Не покушавам да будем зао, само питам.
Не би требало да имате рекламе било које дужине на скоро свему што радите, током 10 минута које сам играо одгледао сам укупно 2 1/2 минута реклама. Да има мање реклама или да су само банер рекламе било би много боље
Играо сам скоро минут у игри и већ сам имао 7 огласа. Шта дођавола, они то више и не покушавају да сакрију
Игрица је баш забавна!
Свиђа ми се, али ти сад кад се људи жале због реклама, али они који тапкају на огласе па престани!!! волим то
Нема довољно нивоа, али сјајно. Након што добијете пролазни ниво 80, они се само понављају, али мени је у реду јер једноставно волим да играм. Веома забавно
Веома је лепа игра али има много реклама тако да не могу да играм ова игра се наставља
Ово је супер забавно! Знам да многи од вас кажу да има толико огласа... али погодите шта! Сада не добијам много додавања!!!!! Ово је најбоља игра коју сам икада имао!!!!
Каталог Видео игрица : Листа издавача - Colnect
То је добра игра, али само један проблем. То јест, након 100 нивоа наставиће се на први ниво. То је проблем
Заиста добра игра, има узбудљиве и изазовне нивое, али игра се поново покреће након нивоа 150. Мислим да би програмери направили више нивоа дао бих 5 звездица.